Szerelmi kalandtúra 2020. Kecskemét

2020. február 8-tól március 28-ig
15-105 éves korig
JELENTKEZNI már nem lehet. A vírushelyzet okozta változtatásokat kommunikáljuk a résztvevőkkel. A sorsolást is megoldjuk. :)
A programot az EGYH-KCP-19-0725 pályázat támogatta.
A Szerelem Íze Vacsoraest 2020. február 15-én volt az Aranyhomok Szállodában. Erre is járt 2 pont! A SZÍV vacsoraestről készült fotók itt tekinthetők meg.

A Házasság hete és a Szerelmi kalandtúra NYITÓPROGRAMJA:
Lépj be az elkötelezett szerelem kapuján és ropj egy táncot a házasságért!
Február 8-án 16:00-kor a Megyei Könyvtár előtt
Rövid flashmobszerű akció a Kecskemét Táncegyüttes táncosainak vezetésével. Mindazokat vártuk, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte. Utána akár a könyvtárban is gyűjthettek pontokat a párok, ahol több program is fut a Szerelmi kalandtúra keretében.
A Hírös.hu így számolt be az eseményről.

2020-ban már 8. alkalommal rendezzük meg a Szerelmi kalandtúrát Kecskeméten, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal.
Sokféle program vár Rátok, online állomások, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok stb... A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2020. február 8. és március 28. között. A záróest március 28-án, szombaton eleve 1 pontot ér, 17:00-tól 18:30-ig kerül megrendezésre. Itt sorsoljuk a nyereményeket, föltétlen írd be a naptáradba! Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával. Az útlevél február 8-tól átvehető a kalandtúra különböző helyszínein: Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Kecskeméti Sörház, Korda Könyvkereskedés, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat, Malom Libri Könyvesbolt.

Ízelítő a nyeremények sorából: 2 személyre szóló belépő a Ciróka Bábszínházba, az Otthon Moziba, a Cifrapalotába; a Kecskeméti Fürdőbe 2 db 2 főre szóló komplett belépő (versenyuszoda, termál medencék, élményfürdő és szauna használat), a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, az Attila Virágszalon gyönyörű virágdoboza, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője, a DiVino Borbár finom borai, a TANDEM Kapcsolatműhely ajándékutalványa, a Fűszeráruház ajándékcsomagja, a Malom Libri Könyvesbolt könyvei, a Kecskeméti Sörház sörei, a Sajtangyal Manufaktúra finom sajttálja, az Álomjövő  malacperselye, bendőjében 10 ezer forinttal és egy 2 alkalmas pénzügyi coachinggal, és a FŐDÍJAK:
- páros fotózást 38.000 Ft értékben Petróczi Rékával!
- egy 60 perces prémium Tesla élményvezetés, amire még egy utast is magatokkal vihettek!
- wellnes hétvégék! A hétvégék részleteit később áruljuk el!
Érdemes a kalandtúra Facebook oldalát követni a friss hírekért!

Dátum: 
2020. február 8. - 2020. március 28.
Plakát: