Családban élni jó! kisfilmpályázat

Családban élni jó!
A Népesedési Kerekasztal filmpályázata fiataloknak 

 A "Családban élni jó" pályázat eredménye - helyezések és a nyertes filmek

 „Ragadd meg ezt a témát humorosan vagy komolyan, a napos vagy az árnyékos oldaláról, vidáman vagy szomorúan, megnevettetően vagy elgondolkodtatóan, és mutasd be egy kisfilmben! Te hogyan látod? Mit mondanál erről a kortársaidnak? Szeretettel várjuk a pályázatodat!”

Pályázati feltételek

Pályázók köre: 14-35 éves fiatalok saját alkotású pályázatait várjuk. A film szabadon választott technikával készülhet (forgatott, animáció stb.) A film hossza: max. 2 perc
A pályaműveket a you tube-ra kell feltölteni. A videó nevében szerepeljen a mottó, de adhatsz saját címet is. A feltöltés után a linket a filmpalyazat@nepesedesikerekasztal.hu email címre kell elküldeni. A zsűri előválogatást végez, döntése alapján kerülnek a filmek versenybe.

Az email üzenetben szerepeltetni kell a pályázó személy nevét, születési évét, lakcímét, telefonszámát, email-címét.

Meghirdetés napja: 2014. március 11.

Beadási határidő: 2014. május 5. 24.00 óra

Eredményhirdetés a Nemzetközi Családnapon: 2014. május 15. sajtó nyilvános rendezvény keretében.

Elbírálás: a Népesedési Kerekasztal által kijelölt zsűri által

Díjazás: két korosztályban: 14-20 év, 20-35 év, kategóriánként 3 helyezett, és mindkét korosztályban 1-1 közönségdíj (a Népesedési Kerekasztal facebook oldalán leadott lájkok alapján)

Díjak: A két közönségdíj egy-egy Tablet (APPLE iPad Air 9.7") 150eFt értékben.

A két kategóriában a zsűri által legjobbnak talált filmeket egy-egy web áruházban beváltható vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk:

1. helyezett 150eFt

2. helyezett 100eF t

3. helyezett 50eFt

A nyertes művek terjesztése: a Népesedési Kerekasztal honlapján, facebook oldalán és más médiafelületeken.

Jogi rendelkezések:

1.) A pályázó a pályázaton való részvételi szándékának jelzésével, ideértve a pályázati kisfilm feltöltését és a link elküldését a Népesedési Kerekasztal részére, elfogadja a jelen pályázati feltételeket.

2.) A pályázaton kizárólag olyan pályázók és pályaművek vehetnek részt, amelyek esetében a Népesedési Kerekasztal részére küldött e-mailben a pályamű linkje, továbbá a pályázó adatai helyesen kerülnek feltüntetésre. Téves, hibás vagy hamis adatok megadása a pályázatból való kizárással jár.

3.) A benyújtott pályamű szerzői joga a pályázóé. A Népesedési Kerekasztal a pályaművön annak pályázati benyújtásával nem kizárólagos, időben és térben korlátlan felhasználási jogot szerez, amely kiterjed a pályamű változatlan formában történő egyszeri vagy többszöri bemutatására a pályázat eredményhirdetése vagy más, a Népesedési Kerekasztal tevékenységéhez kapcsolódó rendezvény keretében, ugyanakkor nem terjed ki a pályamű módosítására, további felhasználására és üzleti célú terjesztésére.

4.) A pályázó vállalja, hogy a feltöltött pályaműben nem alkalmaz jogszabály által tiltott, morális okból kifogásolható vagy egyébként a pályázat és a Népesedési Kerekasztal, továbbá annak tagjai szellemiségével össze nem férő tartalmat sem képben, sem hangban. Ilyen esetre a Népesedési Kerekasztal fenntartja magának a jogot, hogy a pályázót kizárja, továbbá a pályaművet kifogásolja, és annak eltávolítását kezdeményezze a szolgáltatónál.

5.) A pályázó vállalja, hogy a pályaművel kapcsolatban szerzői joggal védett tartalmat kizárólag jogszerűen használ fel.

6.) A pályázó, illetve a pályamű által megvalósított bármely jogsértésért, károkozásért és egyéb sérelemért felelősség kizárólag a pályázót terheli. A Népesedési Kerekasztal ilyen esetekért felelősséget nem vállal, a felelősségét teljes körűen kizárja.

7.) A pályázattal kapcsolatos minden jogi út kizárva, ideértve a pályázat feltételeit, az elbírálás körülményeit és annak eredményét is.